Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cluburile din Capitală sunt pline de tineri petrecăreți. „Știm să ne distrăm, că suntem români”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mulți bucureșteni care nu au plecat din oraș, în weekend, și-au luat revanșa pe seară, în cluburile din Centrul Vechi.

Mai mult, se pare că Bucureștiul este o destinație de 1 Mai pentru studenți din alte centre universitare. Au venit pentru un weekend să vadă și ei Capitala.

Străzile din centrul istoric au fost pline de oameni dornici să petreacă. Unii n-au avut de ales și au rămas în Capitală, dar distractia nu le-a lipsit.

Tânăr: „Mi-aș fi dorit să nu lucrez, sincer, dar, din păcate, lucrez. Sincer, aș fi stat acasă la mine, în Pitești”.

Tânăr: „Lucrez de la 2 după-amiaza, dar sunt aici cu frații mei, cu prietenii mei, cu iubirile mele. Și ne distrăm până dimineață! Știm să ne distrăm, că suntem români”.

Tânăr: „Da da, lucrez. Am rămas pe zonă”.

În plus, studenți din alte centre universitare au ales Bucureștiul în acest sfarsit de săptămână, pentru un city break.

Student: „Suntem din Cluj-Napoca. Da, doar pentru weekend”. Reporter: „Și cum vi se pare?” Student: „Foarte tare, senzația e maximă”.

Student: „E frumos aici, în Capitală. Am adus prietenii mei aici, să vadă Capitala, să le arăt și eu Capitala”. Reporter: „Ei de unde sunt?” Student: „Din Galați, de departe”.

Student: „Am venit din Galați la tovarășii mei și am auzit că e petrecere aici și îmi place foarte tare. Atmosfera e frumoasă”.

Un grup vesel a avut Adunarea Generală a asociației studențești din care fac parte. Au mai zăbovit puţin, pentru a sărbători 1 Mai în Capitală.

Student: „Iași, Târgu-Jiu, Petroșani, București, Craiova, Timișoara”. Reporter: „Cum vi se par petrecerile din București?” Student: „Păi de asta am făcut, știm că aici e polu'”.

În cluburile din Iași, petrecerea a fost în toi până dimineață. Iar aici, bucureșteni sunt oaspeţi.

Tânăr: „Ne simțim foarte bine. Am niște oaspeți, musafiri, în Iaşi, care au venit de la București ca să se simtă bine, pentru că Iașul are întotdeauna o energie separată”.

Reporter: „Cum e atmosfera?”. Tânăr: „Foarte faină, e cea mai bună din oraș”. Reporter: „Cum de nu ai plecat la mare?” Tânăr: „E frig”.

Tânără: „Ne place foarte mult. Nu am ieșit de două luni și suntem încântați să fim aici. Este un loc mai special pentru mine, pentru că îl frecventez de 10-12 ani”.

Distracția mai ţine două zile, iar punctul culminant va fi luni, pe 1 Mai.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult