Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este Marilena, femeia care i-a fost alături lui Alexandru Arșinel până în ultima clipă

Alexandru Arșinel a murit, joi seară, la vârsta de 83 de ani, după ce în ultimele două săptămâni a fost internat la Spitalul Universitar.

Actorul era căsătorit de peste 50 de ani cu Marilena, care i-a fost alături până în ultima clipă. S-au cunoscut la ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au însurat ulterior, în același an, potrivit Știrile Kanal D.

Cei doi au împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian. Niciunul dintre ei nu a urmat cariera tatălui său - primul este inginer constructor, iar al doilea s-a orientat către agricultură.

Ultimii ani au fost dificili însă pentru Alexandru și Marilena Arșinel. Soția actorului a avut un accident în 2016, în urma căruia nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru.

Potrivit sursei citate, Marilena a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea i s-a înrăutățit ulterior.

“Sotia mea a inceput sa aiba probleme de ordin neurologic si sa mearga cu greutate. Se sprijina de un cadru. Face recuperare, urmeaza si un tratament extrem de sever. Din pacate, nu se poate opera. Sa speram ca in curand isi va reveni, intr-o oarecare masura”, povestea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult