Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CFR Călători, atacată de mongoli. Ce s-a întâmplat cu pagina de Facebook a companiei

CFR Călători a rămas marți fără pagină de Facebook, după ce a fost atacată de hackeri din Mongolia.  

Operatorul de stat CFR Călători a rămas marți fără pagină de Facebook după ce a fost atacată de hackeri provenind, cel mai probabil, din Mongolia, scrie Club Feroviar.  

Compania a publicat și un comunicat pe site-ul său: ”CFR Călători informează că utilizarea paginii de Facebook CFR Călători nu este disponibilă momentan. Departamentul de specialitate lucrează la soluționarea problemelor tehnice apărute. Vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei”.

Citește și
CFR
Sindicatele de la CFR Călători anunță grevă de avertisment. Ce revendicări au ceferiștii

Marți după-amiază, contul de socializare al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA nu mai apare la căutarea pe Facebook.

Înainte de a fi dezactivat, pe contul oficial al CFR Călători apărea mesajul ”AI verifies the page”, adică ”Inteligența Artificială verifică pagina”, iar dedesubt era sugerat contul de pe rețeaua de socializare al lui Batuh, cu 16.000 de like-uri și 72.000 de urmăritori.

Un misterios cântăreț din Mongolia, pe pagina CFR Călători

Acesta este un muzician care beneficiază de bifă pe Facebook (cum au personalitățile și vedetele) și este originar din Mongolia, având în vedere prefixul numărului de telefon afișat pe contul său.

Pe internet sunt puține informații disponibile despre el, iar pe contul său de YouTube are 96.800 de urmăritori și postate cinci melodii, dintre care cea mai populară este ”Zun”, cu 15 milioane de vizionări până acum.

Apoi, pe pagina de Facebook a SNTFC CFR Călători a apărut informația că a fost schimbată fotografia de profil, în care apare o doamnă în fața unui laptop.

La scurt timp, contul operatorului feroviar de stat de pe rețeaua de socializare a fost dezactivat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult