Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cetățean străin, șantajat de o femeie din Cluj cu poze compromițătoare. Suma uriașă pe care i-a cerut-o bărbatului

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 48 de ani din Cluj a reușit să terorizeze un bărbat, cetățean străin, după ce acesta i-a trimis mai multe poze în ipostaze indecente.

După mai multe conversații în mediul online, a început șantajul - 150.000 de euro pentru ca imaginile să nu ajungă la soția și partenerii de afaceri ai bărbatului!

Acum câțiva ani, bărbatul i-a trimis femeii cu care avusese o relație mai multe imagini care îl prezentau în ipostaze compromițătoare alături de soția lui. Acum o lună, bărbatul a început să primească mesaje de amenințare. Femeia îi spunea că va trimite pozele tuturor cunoscuților și membrilor de familie, dacă nu îi dă suma de 150.000 de euro.

Bărbatul, cetățean libanez, a mers la poliție, a arătat toate conversațiile pe care le-a avut cu femeia, iar anchetatorii au organizat un flagrant. Bărbatul s-a întalnit cu femeia care îl șantaja într-o parcare a unui centru comercial, unde i-a dat suma de 20.000 de euro.

Mai apoi, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii, de unde au ridicat mai multe probe: laptop-uri, telefoane mobile și cartele telefonice. Femeia din Cluj-Napoca s-a ales cu un dosar penal și a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și
fata violata baiat cunoscut Internet
O fată de 14 ani, șantajată să întrețină relații sexuale cu un tânăr cunoscut pe Internet. Calvarul a durat un an

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult