Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel mai relaxat hoț. Un trecător a luat umbrela de pe terasa unei pizzerii din Bacău și a plecat liniștit cu ea VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce intră liniștit pe terasa unei pizzerii din Bacău, demontează umbrela de mari dimensiuni a localului, apoi pleacă mai departe cu ea, deși abia o putea căra.

 

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, după ora închiderii, scrie Ziarul de Bacău.

 

Pe filmare se vede cum trecătorul intră relaxat pe terasă, se uită chiar și la camera de supraveghere, apoi demontează umbrela de mari dimensiuni din suportul ei și pleacă liniștit cu ea, deși abia o putea căra de grea ce era.

„Ne place să facem oamenii fericiți, la fel și când ei ne fac fericiți, însă câteodată credem că lipsa unui bun simț se cunoaște foarte ușor și asta ne face triști. Nu umbrela este importantă, ci faptul că o persoană alege să își înșusească proprietatea altuia fără nicio ezitare”, a scris pe Facebook pizzeria păgubită.

 

Citește și
O femeie din Giroc a făcut muncă de detectiv și a reușit să prindă un hoț înaintea Poliției. A venit la secție cu dovezile
O femeie din Giroc a făcut muncă de detectiv și a reușit să prindă un hoț înaintea Poliției. A venit la secție cu dovezile

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult