Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce se află pe noptiera lui Elon Musk: două pistoale, o amuletă budistă și doze de suc FOTO

Elon Musk a publicat, luni, pe contul său de Twitter o fotografie cu noptiera sa pe care stau câteva obiecte neobișnuite.

În fotografia publicată de CEO-ul Twitter se află. o replică a pistolului lui George Washington, aflată într-o cutie de lemn pe al cărei capac este prezentă imaginea unei picturi semnate Emanuel Leutze cu primul președinte american care traversa râul Delaware. În fața lui este o replică a unui revolver Diamond Back.357 din jocul video „Deus Ex: Human Revolution”.

Lângă arme se află ceea ce pare a fi o amuletă budistă tibetană cunoscută sub numele de Vajra Dorje, folosită pentru meditație. Lângă toate acestea mai stăteau patru doze deschise de Coca Cola Dietetică și o sticlă de apă.

Lângă lampă există un set de trei cărți: Declarația de Independență, Constituția SUA și „Regulile de civilitate și comportament decent în companie și conversație ale lui George Washington”.

De-a lungul timpului, Elon Musk a fost deschis în ceea ce privește opiniile sale cu privire la deținerea de arme. În mai anul trecut, CEO-ul a declarat pentru CNBC că sprijină al doilea amendament, deși ar fi necesare „verificări stricte ale antecedentelor” pentru toate achizițiile.

Citește și
Elon Musk
„Amnistie generală” pe Twitter. Anunțul făcut de Elon Musk după un sondaj

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult