Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat cu americanul care nu a fost lăsat să intre în România pentru a se căsători cu iubita lui din Dej VIDEO

Americanul care nu a fost lăsat în luna martie să intre în România pentru a se căsători cu iubita lui din Dej după ce a vândut tot ce avea la el în țară a reușit, după 3 luni de eforturi birocratice, să ajungă la Starea Civilă și să spună ”Da”.

 

Americanul Benjah și dejeanca Larisa trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, un love story cu final fericit după 3 luni de ”război” birocratic cu autoritățile din România, scrie Dejeanul.

Cei doi s-au cunoscut online la începutul pandemiei, iar la un moment dat au decis să facă pasul cel mare și să-și unească destinele în viața reală.

 

Citește și
cerere
Metoda inedită prin care un tânăr din SUA s-a asigurat că iubita îi va accepta cererea în căsătorie

Benjah a vândut tot ce avea în SUA și în luna martie a acestui an a venit în România pentru a se căsători cu Larisa. Vameșii de pe aeroportul din Cluj-Napoca au considerat însă că vizita americanului în România nu este una justificată și i-au refuzat intrarea în țară.

L-au ținut o noapte întreagă pe aeroport, apoi l-au trimis cu un avion în Germania, acolo unde făcuse ultima escală.

 

Căsătoria cu un cetățean român, aprobată cu o zi înainte să-i expire viza de ședere

 

Înainte să fie ”expulzat”, americanul a cerut-o pe dejeancă în căsătorie de pe aeroport, printr-un apel video. Mulți au crezut că cererea nu a fost serioasă, dar Benjah nu s-a lăsat și, timp de 3 luni, a dus un veritabil ”război” cu birocrația din România, cu acte traduse, copiate, avizate, semnate, contrasemnate și plimbate de la un birou la altul pentru a convinge autoritățile statului că ceea ce își doresc cu adevărat el și Larisa este să fie în mod oficial o familie.

Vineri, pe 18 iunie, cu doar o zi înainte ca lui să-i expire viza de ședere în România, i-a fost aprobată căsătoria cu un cetățean român.

Benjah și Larisa s-au prezentat în aceeași zi la Casa Căsătoriilor din Dej, unde primarul orașului le-a fost ofițer de stare civilă, au spus ”Da” și au devenit, oficial, o familie.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult