Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce pedeapsă ar putea primi un bărbat care și-a ucis fosta iubită, o adolescentă de 17 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zece ani de închisoare și daune morale în valoare de 76.000 de euro este pedeapsa primită de un bărbat din Prahova care și-a ucis, acum un an, fosta iubită, o adolescentă de 17 ani.

Trupul fetei a fost abandonat într-o clădire părasită din Ploiești, unde cei doi se întâlneau pentru a întreține relații sexuale.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, căsătorit și cu trei copii, a avut o relație de câteva luni cu adolescenta, care provenea dintr-o familie sărmană și numeroasă. Se despărțiseră, fata chiar își găsise un nou iubit, dar a acceptat o întâlnire contra cost cu individul. Au ales să se vadă într-o clădire abandonată și insalubră, aflată nu departe de centrul orașului. Când fata i-a cerut banii, bărbatul a devenit agresiv. A ucis-o, apoi i-a acoperit trupul cu haine vechi găsite în camerele dărăpănate.

Mama adolescentei știa despre întâlnirea amoroasă și, când a văzut că fata ei nu se întoarce acasă, a alertat autoritățile.

Polițiștii l-au luat la întrebări pe bărbat. Chiar el i-a condus la locul crimei și și-a recunoscut fapta. Sentința dată de Tribunalul Prahova în acest caz nu este definitivă.

Citește și
DIICOT
Români care administrau site-uri cu oferte de asasinate la comandă, reținuți de DIICOT

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult