Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele imagini surprinse de o cameră când băiatul de 17 ani s-a electrocutat pe un tren în Iași. A atins un fir

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au apărut primele imagini surprinse de camerele de supraveghere în Iași, când un băiat de 17 ani s-a electrocutat pe un vagon de tren în timp ce se antrena pentru parkour. A suferit arsuri grave pe jumătate din corp și este la terapie intensivă.  

În imaginile surprinse joi noapte de camerele de supraveghere din zona se vede cum tânărul de 17 ani și un prieten vin spre zona vagoanelor de marfă, trase la circa 4 kilometri de gara Iași.

Adolescentul își începe antrenamentul pentru parkour. Apoi, cei doi băieți merg spre vagoane. Iar aici, băiatul urcă pe marfar și în imagini se vede ceea ce pare a fi o flamă.

Un martor din zonă a sunat la 112 după accident, crezând că băiatul a căzut de pe pasarela din zonă pe vagon.

Însă și prietenul victimei, și tatăl său au clarificat lucrurile, și au spus că victima se antrena pe acel vagon și ar fi atins un fir în timpul mișcărilor.

Citește și
copil la spital internat pacient
Un copil de 12 ani, în stare extrem de gravă, după ce s-a urcat pe un vagon și s-a electrocutat. Un alt băiat, ars de flamă

Acum, adolescentul este internat în stare foarte gravă, cu arsuri pe jumătate din corp, la terapie intensivă, la Spitalul de Copii din Iași.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult