Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce au pățit doi frați care și-au ucis părinții și pe frățiorul mai mic. Mesajele îngrozitoare tatuate pe frunte

Doi frați din Pennsylvania condamnați pe viață pentru uciderea părinților lor și fratelui mai mic în urmă cu aproape trei decenii au fost recondamnați în condiții care le-ar putea oferi o șansă de eliberare condiționată.  

Frații Bryan Freeman și David Freedman aveau 17, respectiv 16 ani când și-au ucis prin înjunghiere părinții și l-au omorât din bătaie pe fratele lor mai mic, de 11 ani, în februarie 1995, scrie NBC Philadelphia.

Fratele cel mare a omorât-o pe mama Brenda, iar cel mai mic pe tatăl Dennis, iar amândoi l-au ucis apoi pe frățiorul lor, Erik.

Frații și-au recunoscut ulterior faptele și au povestit anchetatorilor cum au fost crescuți ca Martori ai lui Iehova, pentru ca apoi să-și abandoneze credința și să adopte ideologia supremației albilor.

Cei doi au devenit apoi neo-naziști declarați, fără a adera însă la vreo grupare. Purtau arme militare și și-au tatuat pe frunte ”Sieg Heil” și ”Berserker”, cunoscute simboluri naziste.

Citește și
Mary Anne Fagan
Recompensă uriașă oferită de poliția din Australia pentru a rezolva misterul unei crime vechi de 46 de ani

Potrivit The Independent, un judecător din comitatul Lehigh i-a condamnat pe frații Freeman, acum în vârstă de 46 de ani, respectiv 45 de ani, la o pedeapsă de la 60 de ani pe viață.

Ambii au ispășit puțin mai puțin de trei decenii de închisoare pentru condamnările lor de crimă și ar avea 70 de ani înainte de a deveni eligibili pentru eliberare condiționată.

Bryan Freeman a plâns în timpul audierii, și-a exprimat remușcarea și și-a asumat responsabilitatea pentru ceea ce el a numit „o crimă teribilă”, a raportat și The Morning Call.

Ce spune fratele mai mare despre crima sa

„Toată lumea merită să trăiască o viață sigură, fericită, fără violență și durere și am luat asta de la familia și comunitatea mea. Aș da orice pentru a-mi avea familia înapoi și pentru a elimina toate traumele”, a spus el.

El a spus, de asemenea, că noua sa credință religioasă i-a redat speranța că va putea să-și ”vadă familia din nou și să le ceară scuze și să le ceară iertare”.

Avocatul lui David Freeman, Matthew Rapa, a susținut că clientul său acționa la ordinele fratelui său mai mare.

O decizie recentă a Curții Supreme din SUA care interzice termenele pe viață fără eliberare condiționată pentru minori a dus la rejudecarea unor astfel de cazuri.

The Morning Call a raportat că un psihiatru al apărării a mărturisit despre circumstanțe supărătoare în timpul creșterii lor, despre care, a spus ea, au contribuit la apariția problemelor cu consumul de alcool și droguri.

Un alt psihiatru chemat de procurori a spus însă că o parte din limbajul folosit de frați în timpul evaluărilor lor părea menit să le minimizeze culpabilitatea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult