Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a văzut o realizatoare de radio, după ce a făcut o poză într-o casă veche de 800 de ani

O prezentatoare de radio a avut parte de un moment de groază, atunci când a observat o siluetă ciudată, într-o fotografie.

Kate Langbroek s-a mutat din Australia în Italia, împreună cu familia sa. Femeia a ales să locuiască într-un apartament vechi de 800 de ani.

La un moment dat, Kate și-a făcut o fotografie în casă, iar în spatele său era o oglindă. Dar când s-a uitat la imagine, a observat o siluetă neobișnuită.

”Înainte să facem fotografia i-am spus prietenei mele că dacă m-aș întoarce brusc, aș putea vedea trecutul în oglinda asta. Așa că am râs și am făcut o poză cu oglinda în spate”, a spus Kate.

În spatele femeii, în oglindă, a apărut ceva ce parte a fi o siluetă albă, care are două semne de culoare neaglă, în loc de ochi, potrivit The Sun

Citește și
Gabriela Firea meme
Firea, ironizată după ce a publicat o fotografie din vacanță. MEME-urile apărute

Imaginea a fost postată pe Instagram, iar în scurt timp, oamenii au început să își dea cu părerea referitor la ce ar putea fi, de fapt, apariția din oglindă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult