Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a rămas fără cățelușa de rasă, în Iași. Hoții i-au luat-o din brațe, dar a fost găsită după 7 săptămâni

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au înmulțit furturile de animale, în special cele de rasă, care pot fi vândute cu bani mulți pe piață neagră. La Iași de pildă, hoții au furat-o pe Misty, o cățelușă Chow Chow, din brațele stăpânei.

Povestea are un final fericit. Polițiștii au recuperat cățelușa după o lună și jumătate, iar cei care au furat-o au fost reținuți. Misty este o cățelușa simpatică în vârstă de 3 luni, din rasa Chow Chow. A revenit cu dor în brațele proprietarei după ce, în urmă cu 7 săptămâni, a fost furată de pe stradă din brațele stăpânei. Unul dintre hoți a reușit să se apropie de Misty după ce i-a spus proprietarei că vrea să cumpere un pui din această rasă. Veronica Crâșmaru, proprietarul câinelui: "A fost luată din brațe să se joace un pic. Apoi au fugit cu ea. Imediat am anunțat Poliția".

Norocul a făcut că hoții să fie înregistrați de mai multe camere de supraveghere. Polițiștii de la Biroul de Investigații Crimnale din Iași au găsit în final câinele și l-au returnat stăpânei. Hoții - 3 indivizi - sunt acuzați de furt și au fost reținuți. Subinspector Ioana Vasilache, BIC Iași: "A fost un caz destul de greu, să zicem așa, în sensul că nu am putut urmări obiectul infracțiunii în adevăratul sens al cuvântului". Pe piața neagră, un pui din rasa Chow Chow precum este Misty se vinde cu cel puțin 500 de euro. Cât despre Misty, ea și-a regăsit stăpână și acum este foarte fericită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult