Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un român care a plătit 900 de euro pentru a străbate Austria cu taxiul ca să-l bată pe iubitul fostei sale

Un român de 31 de ani, stabilit în Austria, a mers peste 200 de kilometri cu taxiul pentru a-l bate pe partenerul fostei sale iubite.  

Bărbatul lucra în domeniul agricoul în comuna Punch, în apropiere de Weiz. Orbit de gelozie, a mers până în Stiria de Est, o călătorie care a costat 900 de euro, pentru a încerca să scape de actaul iubit al fostei sale. Acesta a ajuns în fața tribunalului și a fost judecat pentru tentativă de omor, scrie Kronen Zeitung.

Evenimentul a avut loc în octombrie 2023, când românul a încercat să își recâștige fosta parteneră. El a mers într-un cartier muncitoresc din Stiria și a avut un conflict cu iubitul femeii. Când ea a intervenit, el a lovit-o și a dărmat-o la pământ.

Noul partener al femeii a încercat să o ajute, iar românul a profitat de moment și a încercat să-l sugrume cu propria curea de la pantaloni. Muncitorii aflați în zonă au intervenit și l-au salvat pe bărbat.

Românul a fost dus în fața instanței luna aceasta și a spus că nu a vrut să-l omoare pe bărbat, ci doar să o ia pe fosta lui parteneră și să o ducă în România. Cu toate acestea, el a primit o pedepasă de doi ani și jumătate de închisoare.

Citește și
dan pintilie
Prejudiciu de 12 milioane de euro în dosarul de contrabandă în care este vizat și Dan Pintilie, „regele artificiilor”

Decizia nu este defintivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult