Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un prahovean ademenit într-o pădure din Băile Felix de un bărbat și 2 femei

Un bărbat din Prahova, aflat la Băile Felix, a fost prădat într-o pădure, după ce a fost ademenit cu o partidă de amor în trei.

Potrivit ebihoreanul.ro, bărbatul din Prahova a fost abordat de un individ, pe terasa unui restaurant din staţiune, care l-a cinstit cu câteva beri, iar apoi i-a propus servicii sexuale, oferindu-se să-i aducă două femei. Ameţit de alcool, prahoveanul a acceptat şi i-a însoţit pe cei trei bihoreni în pădurea din apropierea unui hotel.

Acolo bărbatul a fost imobilizat şi lăsat fără portofelul cu acte şi 2.000 lei, scrie sursa citată.

Victima a sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar tâlharii au fost prinşi în scurt timp de un echipaj al Biroului de Poliţie Băile Felix.

"Prejudiciul a fost recuperat parţial", a explicat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

Citește și
avocat tonel pop
Avocatul Tonel Pop: „Soția lui Dincă a distrus probe. Rămâne de văzut dacă voit sau nu”

Instanţa a respins, însă, propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, dispunând plasarea celor trei tâlhari în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult