Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un ieșean după ce a împrăștiat poze cu fosta iubită dezbrăcată pe scara blocului ei

Un ieșean s-a ales cu brățară de supraveghere și interdicția de a se mai apropia de fosta sa iubită după ce a împrăștiat poze cu ea dezbrăcată pe scara blocului acesteia.  

Un bărbat din Iași a fost obligat de judecători să poarte permanent un dispozitiv electronic de supraveghere și să nu se mai apropie la mai puțin de 100 de metri de fosta iubită, de locuinţa şi locul de muncă al acesteia, interzicându-i-se totodată orice contact, inclusiv telefonic sau prin intermediul reţelelor de socializare cu ea, scrie Ziarul de Iași.

Decizia instanței vine după ce bărbatul a terorizat-o timp de două luni pe femeie, totul culminând cu împrăștierea de poze cu ea dezbrăcată chiar pe scara blocului în care locuia aceasta.

Cei doi au fost împreună până în decembrie 2023, când femeia a decis să puna capăt relației. Bărbatul nu a fost însă de acord, așa că ca început să o urmărească pe stradă, la locul de muncă, să îi supravegheze locuinţa, să o sune în mod repetat şi să-i trimită mesaje prin care o ameninţa cu acte de violenţă.

I-a amenințat cu moartea până și nepoțica de 3 ani

A ajuns până acolo încât i-a ameninţat cu moartea părinţii, rudele și chiar pe nepoţica de 3 ani a femeii.

Citește și
bratara de supraveghere
Un bărbat din Focșani a făcut trafic de substanțe psihoactive, apoi și-a distrus brățara de supraveghere ca să nu fie prins

Însă fosta iubită a cedat cu adevărat nervos după ce bărbatul a împrăștiat pe scara ei poze cu ea dezbrăcată, moment în care femeia a anunțat poliția, iar apoi instanței.

Oamenii legii au emis pe loc ordinul de protecţie provizoriu, valabil timp de cinci zile, după care judecătorii i-au interzis să se mai apropie și să mai comunice cu femeia, obligându-l în același timp să poarte brățară de supraveghere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult