Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de Roni Herşcovici, tânărul care a târât un poliţist cu maşina

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șoferul care în urmă cu doi ani și jumătate a târât cu mașina un subofițer de la Brigada Poliției Rutiere din București va ajunge după gratii.

Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv în această după-amiază la 4 ani și două luni de închisoare după ce l-a găsit vinovat de ultraj.

Incidentul a avut loc în București în martie 2017 și l-a avut că protagonist pe Roni Herscovici, fiul unui traficant de droguri arestat în anii 2000 pentru că ar fi încercat să ducă în Statele Unite peste 60 de mii de pastile de ecstasy.

În vârstă de 22 de ani atunci, șoferul a refuzat să oprească la semnalul agenților de la rutieră, ba chiar a tarat cu mașina unul dintre subofițeri și în ciuda faptului că ceilalți colegi ai polițistului au tras focuri de armă, a refuzat să coboare din mașină.

Șoferul, care va ajunge în penitenciarul de maximă siguranță Rahova, trebuie să îi plătească polițistului pe care l-a rănit 4000 de euro daune morale.

Citește și
pistol Makarov
Poliţistul care s-a împuşcat în cap în Caracal a murit la Craiova

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult