Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz bizar la Timișoara. Bolid de 100.000 de euro, furat la comandă, abandonat într-o parcare, câteva ore mai târziu

Caz bizar la Timișoara, unde hoții profesioniști care au furat la comandă un bolid Porsche de aproape 100.000 de euro au abandonat mașina câteva ore mai târziu, într-o parcare din oraș.

 

Mașina de lux furată duminică la comandă în Timișoara de către hoți profesioniști a fost descoperită câteva ore mai târziu abandonată într-o parcare din oraș, fără daune provocate sau alte probleme, scrie Opinia Timișoarei.

Polițiștii au prelevat probe din mașină și amprente pentru a încerca să descopere cine a furat-o și ce s-a întâmplat de au abandonat bolidul.

Este foarte posibil ca hoții să se fi speriat pur și simplu de mediatizarea cazului, care le-a îngreunat misiunea de a se face nevăzuți.

 

Citește și
Un hoț a furat o mașină cu un copil înăuntru. Ce a făcut când a văzut micul pasager
Un hoț a furat o mașină cu un copil înăuntru. Ce a făcut când a văzut micul pasager
Au mers 53 de minute înainte să-i dezactiveze GPS-ul

 

Reamintim că un Porsche nou-nouț de aproape 100.000 de euro a fost furat duminică dimineața, înaintea orei 04.00, din fața locuinței proprietarului, la doar o zi după ce acesta își înmatriculase mașina.

Bărbatul spune că nu a auzit când aplicația de securitate anunța faptul că bolidul a părăsit locul în care fusese parcat. Potrivit aplicației de urmărire, mașina a rulat 53 de minute înainte ca hoții să-i dezactiveze dispozitivul GPS.

Păgubitul a sesizat poliția și a anunțat că oferă recompensă pentru orice informație care ar duce la găsirea mașinii.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult