Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz bizar în Bacău. Militar condamnat după ce a luat înapoi bijuteriile făcute cadou fostei iubite. Femeia a murit a doua zi

Un militar din Bacău a fost condamnat în primă instanță la închisoare după ce a luat înapoi bijuteriile făcute cadou fostei sale iubite, de asemenea cadru militar. O stranie coincidență face ca femeia să fi decedat a doua zi după incident.  

Un plutonier major din Bacău a fost condamnat în primă instanță la închisoare pentru că a luat înapoi bijuteriile făcute cadou foste iubite, și ea cadru militar, scrie Ziarul de Iași.

Tribunalul Militar Iași l-a considerat însă vinovat de furt calificat și l-a condamnat la 4 ani de închisoare și plata a 4.175 lei, valoarea a 17 grame de aur, cât însemnau bijuteriile disputate, către fiul minor al fostei iubite.

O coincidență bizară face ca femeia să fi decedat a doua zi după incidentul reclamat drept de furt, dar din cauze independente de faptă. Speța se află acum pe rolul Curții Militare de Apel.

Bărbatul a activat până anul trecut în cadrul unei unități militare din Bacău, unde a început o relație amoroasă cu o colegă, care a dus la un moment dat la divorțul militarului. Cei doi au rămas însă împreună doar 3 luni, în perioada octombrie- decembrie 2020, interval în care plutonierul major i-a făcut cadou iubitei sale mai multe bijuterii din aur.

Citește și
david popovici si iubita
Cine este iubita lui David Popovici. A izbucnit în lacrimi după ce sportivul a devenit campion olimpic
Femeia a murit chiar în ziua în care a sesizat dispariția bijuteriilor

După ce s-au despărțit, bărbatul i-a cerut înapoi femeii bijuteriile oferite, dar aceasta a refuzat. În martie 2022, militarul a intrat în apartamentul fostei iubite, cu o cheie potrivită, și a luat trei inele, trei brățări și două perechi de cercei, în greutate totală de 17 grame.

În cameră se mai aflau și alte bijuterii, dar bărbatul le-a luat doar pe cele pe care știa că i le făcuse cadou fostei iubite. Femeia a constatat lipsa bijuteriilor abia a doua zi și a reclamat furtul acestora, indicându-l ca autor pe fostul iubit.

În aceeași zi, femeia a murit, din motive care nu au fost făcute publice de anchetatorii militari, dar independente de incidentul cu bijuteriile.

Procurorii militari au găsit amprentele militarului în camera cu bijuterii și au obținut și mărturiile vecinilor, care l-au văzut în bloc în ziua dispariției bunurilor, iar în cele din urmă judecătorii l-au găsit vinovat de furt calificat și l-au condamnat la 4 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult