Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câți bani câștigă o femeie de serviciu în Marea Britanie. Explicația unei angajate care face curățenie dezbrăcată

O femeie în vârstă de 32 de ani care lucrează ca femeie de serviciu în Marea Britanie mărturisește că a strâns o avere. Ea are însă și un truc.  

Aceasta face curățenie dezbrăcată în casele în care este chemată, pentru suma de 50 de lire sterline pe oră (58 de euro).

Ea face curățenie în casele oamenilor încă din anul 2017. De atunci femeia spune că a reușit să pună deoparte o sumă consistentă de bani. Ea a strâns, de-a lungul anilor, câteva mii de lire sterline.

Locul ei de muncă, mai puțin obișnuit ce e drept, vine însă și cu riscuri și situații ciudate. În cei șase ani de când face curățenie dezbrăcată în casele oamenilor, femeia mărturisește că a întâlnit tot felulul de clineți.

Femeia de serviciu, care se descrie ca fiind „un spirit liber", spune că acest rol a făcut-o să se simtă mai încrezătoare în propriul corp și chiar spune că îi dă putere.

Citește și
camera hotel
Un cuplu spune că menajera unui hotel i-a surprins dezbrăcați în cameră. Ce au solicitat cei doi pentru a o ierta

„Unii oameni pentru care fac curățenie pornesc de la premisa că vor primi altceva. Eu le spun clar că sunt acolo doar pentru a face curățenie. Banii au ajutat cu siguranță. Nu aș fi făcut-o dacă nu aș fi fost plătită”, spune ea, conform DailyMail.

Ea susține că lucrează cu o mulțime de tipologii de oameni - de la bărbați mai în vârstă care caută companie, până la bărbați mai tineri care vor să „încerce ceva diferit”.

„Întotdeauna caut modalități de a face bani în plus. Îmi place să fiu dezbrăcată. Oamenii care sunt puțin mai înfiorători tind să aibă case perfect curate, așa că este un fel de indicator”, a povestit ea.

Femeia de serviciu spune că unul dintre clienții ei practică nudismul, așa că atmosfera atunci când lucrează este una relaxantă.

„Un alt tip cu care am lucrat este nudist, așa că pentru el este chiar normal. El este deja dezbrăcat când intru, bem o cafea, mă joc cu câinele lui și apoi mă apuc de lucru. Clienții se dezbracă și ei. Câțiva dintre ei sunt destul de timizi la început și își păstrează hainele pe ei până când sunt suficient de încrezători pentru a le da jos”, spune ea.

Ea spune că, în general, oamenii cu care lucrează sunt „de treabă”.

„Prietenii și familia mea știu ce fac, dar cred că se întreabă de ce o fac. Ei cred că toți acești bărbați sunt ciudați și înfiorători, dar în general sunt oameni de treabă. Partenerul meu actual este de acord cu asta, ceea ce este reconfortant”, a povestit ea. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult