Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Câștigă 300 de dolari pe oră și își poate ține respirația 3 minute. Cum arată tânăra care lucrează ca „sirenă” profesionistă

O femeie în vârstă de 28 de ani lucrează ca sirenă profesionistă și susține că este plătită pentru asta cu 300 de dolari pe oră.  

Felicia Flaherty face parte dintr-o comunitate de „oameni de sirenă”.

Ea a învățat chiar să își țină respirația timp de trei minute sub apă. Ca sirenă profesionistă, Felicia Flaherty câștigă 300 de dolari pe oră.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost model în campanii publicitare și a jucat rolul de sirenă la petreceri, timp de patru ani.

Felicia poartă o coadă ultra-realistă din silicon care costă 3.300 de dolari, despre care spune că se simte ca o „a doua piele".

Înainte de a deveni sirenă, Felicia a fost model și actriță cu normă întreagă, fiind imaginea unor lanțuri importante de saloane de îngrijire din SUA. Ea a făcut reclame TV și defilări pe podium, dar a lucrat și ca salvamar și profesor de înot pentru copii, conform Mirror

Citește și
Actrița Pat Carroll, câștigătoare a premiului Emmy și vocea Ursulei din Mica Sirenă, a murit
Actrița Pat Carroll, câștigătoare a premiului Emmy și vocea Ursulei din Mica Sirenă, a murit

Felicia, din Tampa, Florida, SUA, a declarat: „Îmi place să fiu o sirenă profesionistă pentru bucuria pe care o aduc și pe care o împărtășesc cu ceilalți. Minunea, uimirea și inspirația pe care le împărtășesc prin arta spectacolului de a fi sirenă sau de a filma sub apă nu se compară cu nimic altceva pe care l-am experimentat. Coada mea se simte ca a doua mea piele".

În prezent Felicia este sirenă cu normă întreagă și participă la spectacole tematice și la ședințe foto.

„Cu siguranță nu este confortabil și este nevoie de multă practică pentru a arăta confortabil sub apă. Oamenii sunt întotdeauna intrigați când le povestesc despre munca mea. Dar, din fericire, nu am avut încă reacții negative - cel puțin nu în față", a spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult