Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Care sunt cele mai bogate 4 zodii. Vezi dacă te-ai născut să fii bogat

Pentru a identifica cele mai bogate semne zodiacale, am analizat liderii financiari din lume și am folosit energia lor ca unitate de măsură.

Anumite calități sunt esențiale pentru a atinge succesul financiar și a construi o avere, iar miliardarii lumii dovedesc acest lucru.

Anumite calități specifice fiecărei zodii pot fi asociate cu succesul, iar miliardarii lumii arată acest lucru.

1. Pești

Peștii se regăsesc în mod frecvent în hărțile natale ale multor miliardari. Peștii sunt buni psihologi, empatizează și știu cum să se adapteze circumstanțelor. Intuiția lor îi ajută să observe noile tendințe înaintea celorlalți, ceea ce îi ajută să aibă succes pe piață. Peștii sunt dispuși să câștige și să folosească fluxuri financiare mari, dar este cel mai bine pentru ei să câștige sub îndrumarea unui mentor experimentat.

Cei mai bogați Pești sunt Bernard Arnault - președintele Louis Vuitton Moët Hennessy și Phil Knight, co-fondatorul Nike.

2. Berbec

Berbecii se află pe locul doi printre cele mai bogate semne astrologice datorită energiei lor imense și a ambiției. Ei sunt lideri remarcabili, cu o înclinație naturală către competiție și mereu activi și hotărâți atunci când vine vorba de acțiune. Aceasta îi ajută să evite să se blocheze în dezbateri lungi sau în teoretizări excesive.

Berbecii obișnuiesc să câștige primii bani încă din tinerețe. Ei iubesc riscul și reușesc să-și crească capitalul. De asemenea, Berbecii lasă adesea o moștenire considerabilă copiilor și nepoților lor.

Cei mai bogați Berbeci sunt Amancio Ortega (Inditex) și Larry Page (Google), cu averi de zeci de miliarde de miliarde de dolari.

3. Scorpion

Locul trei este ocupat de Scorpion. Aceștia sunt mari analiști cu voință titanica și energie incredibilă pe timp de criză. Foarte autoritari și duri, ei gestionează perfect echipe mari, știu cum să influențeze oamenii și, la fel ca și Peștii, se bucură de puterea din umbră. Charles Koch (Koch Industries) și Alice Walton (Walmart) sunt cei mai faimoși miliardari Scorpion.

4. Balanța

Pe poziția a patra în topul realizat de Linkedin se află Balanțele. Nativii acestei zodii sunt foarte buni în colaborarea cu alte persoane. Ei sunt negociatori înnăscuți care lucrează cu pricepere cu informațiile, le procesează înțelept și le transformă în avantajul lor. Reprezentanții acestui semn nu fac un cult din bani, dar iubesc bunurile materiale.

Cei mai faimoși miliardari Balanță sunt John Mars (Mars Corporation) și Stefan Persson (H&M).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult