Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Carambol rutier pe un drum din Județul Bihor. Un șofer a fost încarcerat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două persoane au ajuns la spital, după un carambol între trei mașini, pe un drum din Județul Bihor.

Unul dintre autoturisme ar fi intrat pe contrasens și a izbit alte două. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini s-a rostogolit și a rămas răsturnată, cu roțile în sus.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 76, care leagă Oradea de Beiuş. Unul dintre şoferi ar fi pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat pe contrasens. S-a izbit violent de alte două maşini care veneau din faţa sa.

Unul dintre şoferi şi-a dat seama că va fi lovit şi a oprit înainte de impact, spune tatăl său.

O şoferiţă de 36 de ani, aflată în prima maşină lovita, a suferit impactul cel mai puternic. Automobilul ei s-a răsturnat şi a rămas blocată în caroseria deformată. A fost nevoie de echipa de descarcerare pentru a o elibera.

Citește și
Un tânăr de 19 ani s-a oprit într-un stâlp. Obținuse carnetul de curând
Un tânăr de 19 ani s-a oprit într-un stâlp. Obținuse carnetul de curând

Cms. șef Alina Fărcuța - purtător de cuvint IPJ Bihor: „În accident au fost implicate trei autoturisme, iar două persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale”.

Şoferul vinovat a scăpat cu câteva contuzii, dar ceilalţi doi au ajuns la spital. Poliţiştii au făcut măsuratori pentru a stabili exact dinamica accidentului şi cauzele producerii acestuia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult