Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Când intră pe piață cea mai ieftină mașină electrică fabricată în Europa. Modelul este istoric | GALERIE FOTO

Renault la va aduce la Paris, în 2026, noul concept Twingo, care va fi mașina electrică europeană electrică de „sub 20.000 de euro”

Filiala slovenă a constructorului auto francez Renault va începe să producă o versiune reproiectată a modelului electric Twingo în 2026.

Astfel, modelul Twingo E-Tech va fi prezentat publicului, în premieră, la Salonul Mondial Auto de la Paris, dar în anul 2026, deși acest Twingo 100% electric nu a fost anunțat pe lista oficială a premierelor și noutăților care vor fi expuse în standul mărcii Renault la marele eveniment din capitala Franței.

Renault Twingo a fost extrem de popular în urmă cu 30 de ani, în special în rândul tinerilor. De această dată, Renault s-a inspirat din prima generație a acestui model, farurile și stopurile sunt cu LED, iar acoperișul de sticlă.

Renault a anunțat că Twingo E-Tech este în curs de dezvoltare în cadrul diviziei electrice Ampere. Prețul pe care îl țintește compania franceză este „sub 20.000 de euro”, pentru a deveni cel mai ieftin model electric al unei mărci europene, produs în Europa, anunță Profit.ro.

Citește și
Masina Electrica
Un român s-a dus în Grecia cu mașina electrică și a fost uimit când a văzut cât l-a costat drumul, la finalul vacanței

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult