Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a filmat moartea cu camera GoPro. Imaginile, descoperite 2 ani mai târziu. VIDEO

Un vânător de comori care înota în râul Tennessee a găsit o cameră GoPro care conținea fix ultimele momente din viața unui tânăr, ce se înecase în cascadă cu doi ani înainte.

Vloggerul Rich Aloha a găsit pe fundul apei camera ce aparținuse lui Richard Ragland, un bărbat de 22 de ani din statul american Georgia, care murise înecat în cascadă cu doi ani în urmă, în timp ce era în vacanță cu prietenii, notează Daily Mail.

La acea vreme, părinții lui Ragland au așteptat să primească un clip filmat de unul dintre acești prieteni. Sperau ca astfel să vadă ultimele imagini cu fiul lor în viață. Ei trebuiau să primească într-un plic un stick de memorie cu înregistrarea. Numai că plicul ajuns la ei era gol, fapt ce i-a determinat să creadă că stick-ul a fost furat. Nici prin gând nu le trecea că un vlogger avea să găsească GoPro-ul fiului lor și, implicit, cu adevărat ultimele imagini cu Ragland în viață.

„Cred cu tărie că Dumnezeu m-a dus spre camera GoPro, pentru că era îngropată aproape în întregime”, a povestit Aloha, pentru WSB-TV.

Citește și
Bebeluș găsit abandonat într-o pădure. „Ne facem griji pentru mamă”
Bebeluș găsit abandonat într-o pădure. „Ne facem griji pentru mamă”

În mod miraculos, cardul SD încă mai era în cameră și era perfect functional.

Aloha a făcut legătura cu Ragland, după ce angajații parcului în care se afla i-au povestit despre incident: „M-am uitat pe filmare și mi-am zis 'Dumnezeule mare, ăsta-I tipul!'”.

Vloggerul a început apoi să caute pe internet rudele celui decedat și a dat mai multe telefoane.

„S-a chinuit mult să tot caute informații, să dea numeroase telefoane și nu s-a dat bătut. Până la urmă, a reușit să dea de noi și asta înseamnă totul pentru noi”, a spus Robin McCrears, mama tânărului înecat.

Familia McCrears spune că va încerca să se uite la ultimele momente din viața lui Ragland, dar deocamdată doar îi mulțumesc lui Aloha pentru gest.

„Ce am văzut până acum e neprețuit, e viața trăită cu adevărat”, a precizat Robin.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult