Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bunicuța hoață, prinsă în Vaslui. Doar jumătate din pradă a fost recuperată

Bunicuța hoață este o femeie de 68 de ani din Bârlad, Vaslui, care a fost reținută de polițiști pentru furt. Ea a prădat o altă femeie, cu doar patru ani mai tânără, pe care a lăsat-o fără un rucsac în care avea 4.000 de lei.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut o femeie, în vârstă de 68 de ani, bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, potrivit publicației Vremea Nouă.

Pe data de 23 octombrie 2022, în zona pieței agroalimentare „Sf. Ilie” din municipiul Bârlad, bunicuța a furat 4000 de lei și, în decurs de doar câteva ore, a cheltuit jumătate din bani. Când a fost prinsă, doar jumătate din prejudiciu a fost recuperat.

Potrivit polițiștilor, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras din rucsacul purtat pe spate al persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Bârlad, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

„În aceeași zi, 23 octombrie, la ora 17.25, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus fată de femeia cercetată măsura retinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a femeii”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește și
cocos ucraina
VIDEO O bunicuţă care a fugit din Mariupol şi-a luat cu ea şi cocoşul, prietenul ei în vreme de război

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult