Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bugetul din ”Rabla pentru electrocasnice” alocat televizoarelor și laptopurilor, epuizat în 35 de minute

Your browser doesn't support HTML5 video.

Interesul pentru programul ”Rabla pentru electrocasnice” este uriaș, așa că, în doar 35 de minute, a fost epuizat întreg bugetul pentru televizoare, laptopuri și tablete. Valoarea unui voucher ajunge la 500 de lei.

Vineri dimineața, la ora 10, a început cea de-a doua etapă a programului Rabla dedicată televizoarelor, laptopurilor și tabletelor și la 10 și 35 de minute a fost epuizat întreg bugetul de 30 de milioane de lei.

40% dintre cei care au aplicat vor să dea un televizor vechi la schimb și să cumpere unul nou - adică vorbim de peste 34.000 vouchere, iar în acest caz valoarea unui voucher este de 400 de lei.

Cea mai mare sumă se acorda însă pentru laptopuri, adică 500 de lei, în timp ce pentru tablete valoarea unui voucher este de 300 de lei - cu mențiunea că cei care vor să cumpere un laptop sau o tabletă nu pot duce la schimb tot un laptop sau o tabletă, ci oricare alt aparat inclus în program, pentru că Ministerul Mediului vrea să scape în primul rând de electrocasnicele care consumă multă energie.

Pe de altă parte, bugetul din prima etapă nu a fost consumat nici pe jumătate, adică etapa dedicată mașinilor de spălat și frigiderelor,

Citește și
Electrocasnice
Rabla pentru electrocasnice 2021: Peste 33.000 de vouchere în prima oră de la debutul etapei I

Iar cei de la minister estimează că vor rămâne bani și din etapa a treia, care începe peste 2 săptămâni, cea pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Așa că la final se va trage linie și, cu banii rămași, programul ”Rabla pentru electrocasnice” va fi reluat tot în această vară.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult