Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bucureștenii au profitat de trecerea la ora de iarnă și au petrecut în Centrul Vechi. „Suntem plini de fericire”

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a petrecut mai mult sîmbătă noapte în Centrul Vechi al Capitalei, unde tinerii au profitat de trecerea la ora de iarnă. În timp ce alții au dormit cu un ceas în plus, cei puși pe distracție s-au ales cu o porție în plus de dans.

Ușor zgribuliți, dar cu zâmbetul pe buze și hotărâți să se distreze, mulți tineri au ajuns sâmbătă noapte în Centrul Vechi al Capitalei. Muzică și voie bună. În pași de dans sau la terasă, costumați sau nu, bucureștenii au ales să petreacă cea mai lungă noapte din an în centrul orașului. Tânăr: „Cea mai lungă noapte din an o petrec cu prietenii mei, îmi serbez ziua.” Fără planuri bine creionate, mai toți au profitat de ceasul în plus. Reporter: „Cum merge cea mai lungă noapte din an?

Tânără: „Foarte bine.” Reporter: „Cu ce gânduri în seara asta?

Tânără: „Acum că știu că este cea mai lungă noapte, o să stăm în Centrul Vechi.” Străin: „Este foarte multă distracție și poți face multe lucruri. Locul acesta este minunat.” Nu au lipsit nici petrecerile tematice. Cuprinși de febra Halloweenului, unii furat startul si au ținut morțiș să își etaleze costumele în avans. Fantomă: „Am speriat destule persoane. Continui până nu mai pot.” Tinere: „Extraordinar. E prima dată când sărbătoresc Halloweenul calumea." Tânăr: „Petrecerea nu știu cât va mai continua, însă la mine e o petrecere tot timpul.” Cuplu: „Suntem plini de fericire să vedem lumea că se distrează și că le place atmosfera pe care o creăm aici.” Dan Stănculescu, organizator: „Avem o mare parte din comunitatea de cosplay din București care vine aici. Este cea mai lungă noapte din an și o să continuăm să ne petrecem toată noaptea.” Aglomerație a fost și la standurile cu mâncare. Vânzător: „Având în vedere că e cea mai lungă, e aglomerat, e lume, e bine.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult