Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Brad Johnson, actorul din "Melrose Place", a murit de COVID-19 în urmă cu trei luni, dar abia acum s-a făcut public decesul

Lumea filmului a primit o veste devastatoare. Actorul Brad Johnson, care a jucat, printre altele, în "Melrose Place" și "Always", a murit la vârsta de 62 de ani, informează The Wrap.

Artistul a decedat pe 18 februarie, 19 în Fort Worth, Texas, din cauza complicațiilor cauzate de COVID-19, a dezvăluit reprezentantul său, Linda McAlister, pentru The Hollywood Reporter. Aceasta nu a precizat de ce moartea actorului a fost ținută la secret până acum.

Brad Johnson a lăsat în urmă o soție și opt copii.

Actorul s-a născut în Tucson, Arizona, la data de 24 Octombrie 1959. Înainte să facă pasul cel mare și să se mute la Hollywood, Brad Johnson a lucrat pentru Marlboro, unde a avut mai multe apariții în diferite reclame la țigări. În aceeași perioadă a fost imaginea Calvin Klein.

Prima sa apariție în calitate de actor a avut loc în anul 1986, în Dallas. Apoi, în anul 1989 a apărut în drama "Always", semnată de faimosul Steven Spielberg.

Citește și
A murit tatăl lui Didier Deschamps. Decizia luată de selecționerul Franței după ce a primit teribila veste
A murit tatăl lui Didier Deschamps. Decizia luată de selecționerul Franței după ce a primit teribila veste

El a mai jucat, printre altele, în "Flight of the Intruder", "Rough Riders", seria de filme „Left Behind”, "Melrose Place".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult