Modifica setarile cookie
Toate categoriile

BMW din Vaslui, rupt efectiv în două după ce a intrat într-un cap de pod. Cu ce viteză circula șoferul. | VIDEO

Un BMW din Vaslui s-a rupt, efectiv, în două, după ce șoferul a izbit un cap de pod. Ocupanții mașinii au avut zile, iar unul dintre ei a fost rănit mai grav și se află la spital.

Accidentul a avut loc pe un drum din județul Iași, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Țigănași.Autoturismul marca BMW, înmatriculat în județul Vaslui, s-a rupt efectiv în două după ce șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un cap de pod.

Mașina circula dinspre Mihail Kogălniceanu spre localitatea Țigănași, iar în momentul impactului, kilometrajului mașinii s-a oprit la 100 km/h, relatează publicația Vremea Nouă.

Din primele informații, într-un viraj la stânga, mașina ar fi efectuat o depășire, circulând cu viteză, după care conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra volanului și mașina a părăsit partea carosabilă, ieșind în decor. BMW-ul s-a izbit cu putere de un cap de pod și s-a rupt în două.

Patru tineri se aflau în autoturism, aceștia fiind din localitatea Andrieșeni, județul Iași. Ce patru bărbați se duceau să joace fotbal, la Podu Iloaiei, iar din primele informații doar unul a suferit răni mai grave, care nu i-au pus însă viața în pericol, arată sursa citată.

Citește și
Șoferul unui BMW de lux, amendat în Timișoara după ce a scos cu roaba gunoaie din portbagaj și le-a aruncat pe stradă
Șoferul unui BMW de lux, amendat în Timișoara după ce a scos cu roaba gunoaie din portbagaj și le-a aruncat pe stradă

Fratele pasagerului din dreapta a ajuns rapid la locul impactului și a dat o declarație jurnaliștilor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult