Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărci din materiale reciclabile s-au întrecut pe râul Bega. Cum au arătat creațiile

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a dat startul întrecerii sâmbătă, pe râul Bega, în bărci din materiale reciclabile. Evenimentul - care a devenit o tradiție - încurajează respectul față de mediu.

Ambarcațiunile au fost construite de angajații mai multor companii, ajutați de elevi de la școlile din Timișoara. La finalul distracției, creațiile au ajuns la centrele de reciclare.

V-ați gândi probabil că toate bărcile au fost făcute din PET-uri, însă un producător de carton a confecționat ambarcatiunea chiar din materialul pe care-l scoate pe piață. Și designul a fost iesit din comun. La fel și costumația susținătorilor. Reporter: De ce v-ați constumat așa?

Susținător: „Ca sa susținem tutancartonii!”

Reporter: Și ce au făcut favoriții voștri?

Citește și
Cautat
Desfășurare de forțe cu scafandri şi pompieri pentru găsirea unui tânăr care era, de fapt, în fața blocului

Susținător: „Au câștigat." Dincolo de linia de finish a început bătaia cu apă. Tânără: „Chiar dacă eram în competiție, ceilalți adversari s-au comportat frumos. S-a simțit vibe-ul ăla că am venit să ne distrăm, nu să câștigăm.” Țestoase, contele Dracula, Brâncuși ori Dragon Ball - ambarcatiunile din materiale reciclabile au luat felurite forme. Echipele s-au întrecut în șapte curse. Membru echipă: „Am făcut baza, am unit sticlele, suntem foarte mândri de echipa noastră.” La finalul distracției, bărcile au fost demontate, iar peturile, cartonul și alte deșeuri folosite au ajuns la centrele de recilare. Evenimentul a ajuns deja la a șaptea ediție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult