Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat prins conducând cu viteză susține că e posedat de "spiritul lui Michael Schumacher"

Un șaman arestat pentru exces de viteză în momentul în care trecea granița dintre Spania și Franța, după ce-și cumpărase canabis, a declarat în instanță că este posedat de spiritul lui Michal Schumacher.

Bărbatul de 47 de ani, originar din Africa, s-a prezentat ca fiind un șaman cunoscut în Elveția. El a fost arestat pentru exces de viteză, după ce a trecut granița din Spania, de unde-și cumpărase cabanis, în Franța.

Polițiștii au găsit asupra lui o cantitate mare de canabis, șamanul declarând că acea cantitate îi era necesară pentru "40-50 de joint-uri pe zi".

Arestat și dus în fața judecătorilor francezi, șamanul a declarat că îl el sălășluiesc mai multe personalități, iar atunci când a fost prins conducând cu viteză era posedat de spiritul fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher.

"Michael Schumacher mă forțează să conduc așa. Deci conduc ca un nebun, dar nu este vina mea. Știam că erau vameșii acolo, dar era mai puternic decât mine", a declarat bărbatul în instanță, potrivit cotidianului L'Independant, citat de Le Parisien.

Citește și
romanca moarta Iitalia
Gest sfâșietor făcut de un italian, după moartea iubitei românce

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu suspendare.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult