Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat de 73 de ani din Baia Mare, încarcerat într-o mașină răsturnată, după ce a fost lovit de o șoferiță de 69 de ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer în vârstă de 73 de ani din Maramureș a rămas încarcerat în vehiculul pe care îl conducea, în urma unei coliziuni cu un alt autoturism.

 

Din primele informații reiese că o șoferiță neatentă, în vârstă de 69 de ani, a lovit mașina condusă de bărbat, care s-a rostogolit pe trotuar. Din fericire, niciunul dintre conducătorii auto nu a suferit răni grave.

„Nu vă apropiați de mașină că poate este curent”.

Accidentul a avut loc vineri seară, pe un bulevard din Baia Mare, în apropierea unei intersecții. Un autoturism de teren s-a răsturnat pe trotuar, după ce un alt vehicul l-a lovit în plin.

Bărbatul aflat la volanul mașinii de teren a rămas încarcerat, iar pompierii au reuşit cu greu să-l elibereze.

Citește și
accident
Un bărbat și o fetiță au fost loviți în plin pe o trecere de pietoni, în Cluj-Napoca. Cei doi au ajuns de urgență la spital

Martor: „Am auzit bârâit de roți și mă uit la semafor și zic ce face ăsta, vine... așa a și fost. A forțat semaforul”.

Din fericire, nicio altă persoană nu a fost pusă în pericol, deoarece strada nu era circulată în momentul producerii accidentului.

 

Au fost afectați trei stâlpi și un panou de semaforizare

 

Martor: ”Pustiu, nu era nimeni pe stradă. Au auzit oamenii bubuitura și toată lumea... pe balcoane, care cum”.

Bărbatul a fost rănit ușor și transportat la spitalul din Baia Mare pentru investigații suplimentare. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe partea stângă pe trotuarul din dreapta direcției de mers, rezultând vătămarea corporală a conducătorului auto de 73 de ani. De asemenea, au fost avariați trei stâlpi de protecție de pe trotuar și un panou metalic de comandă a sistemului de semaforizare a intersecției”.

Niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool, însă oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult