Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băimăreni bătuți de persoane fără adăpost, în timp ce polițiștii locali pozau mașini. ”Intervenim doar dacă îți bați nevasta”

Un bărbat a fost bătut, iar un altul amenințat cu un cuțit în centrul orașului Baia Mare, de fiecare dată agresor fiind o persoană fără adăpost. Sesizat asupra ultimului caz, un polițist local a spus că intervine doar dacă vreun bărbat își bate soția.  

Un bărbat a fost amenințat cu cuțitul, iar un altul a fost bătut cu pumnii în centrul orașului Baia Mare, ziua în amiaza mare, cu mai mulți martori în jur, de fiecare dată agresor fiind câte o persoană fără adăpost, scrie Ziarul de Maramureș.

Incidentele au avut loc pe 3 ianuarie, când un băimărean a fost atacat din senin cu cuțitul de către o persoană fără adăpost, respectiv pe 4 ianuarie, când un alt localnic a fost bătut cu pumnii de un alt individ fără adăpost, pentru că a refuzat să îi dea un leu.

Polițiștii locali care pozau mașini, când li s-a cerut ajutorul: ”Nu intervenim decât dacă îți bați nevasta”

În primul caz, un martor s-a dus către o patrulă a Poliției Locale aflate în apropierea incidentului, pentru a le cere să intervină.

Polițiștii locali fotografiau tacticoși mașinile parcate acolo, iar replica unui ”om al legii” l-a lăsat fără cuvinte pe băimăreanul care le cerea ajutorul: ”Nu intervenim decât dacă îți bați nevasta”.

Citește și
rabla
Poliția Locală a ridicat mașina unui vasluian chiar înainte ca acesta să-și încaseze pe ea banii din programul Rabla

Dezamăgit, omul s-a întors la locul agresiunii, unde fratele victimei și câțiva trecători au reușit să-l alunge pe atacator, reușind să se apere singuri, fără ajutorul vreunuia dintre polițiștii locali din apropiere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult