Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avertismentul unei femei de 83 de ani, după ce s-a despărțit de soțul de 37 de ani. „Sunt interesați să pună mâna pe bani”

O femeie de 83 de ani care a întâlnit un bărbat mult mai tânăr decât ea pe Facebook a lansat un avertisment după ce s-au despărțit.

Iris Jones, în vârstă de 83 de ani, s-a căsătorit cu Mohamed Ibrahim, în vârstă de 37 de ani, în 2020, relația lor fiind una criticată chiar și de familie, scrie dailymail.co.uk.

Anul trecut femeia anunța că l-a dat afară din casa sa din Marea Britanie, luându-și o pisică.

Într-o postare pe Facebook, Jones a spus: „Un avertisment pentru toate femeile vulnerabile din online, care vorbesc cu escroci și artiști falși, gândindu-se că au conversații cu bărbați sinceri. Fiți conștiente că acești infractori sunt interesați doar să pună mâna pe banii voștri și vă vor vorbi frumos săptămâni sau chiar luni întregi ca să-și atingă scopul. Eu personal am fost ținta a patru escroci în ultimele luni”.

Jones și Ibrahim s-au căsătorit în noiembrie 2020, dar au stat separați aproape doi ani, până când acesta a reușit să obțină viză și să se mute alături de soția lui.

Citește și
canabis
Studiu: Numărul americanilor care consumă canabis zilnic l-a depăşit pentru prima oară pe cel al băutorilor zilnici de alcool

La scurt timp de la despărțire, bărbatul s-a mutat la altă femeie, în vârstă de 61 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult