Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apare un nou mall în București. Mutare neașteptată a proprietarului, foarte cunoscut printre români

Retailerul grec de jucării și Jumbo va redeschide în noiembrie 2024 fostul mall Liberty Center din cartierul bucureștean Rahova, cu o nouă imagine și un nou nume, Jumbo Mall.  

Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo va redeschide în noiembrie 2024 fostul mall Liberty Center din cartierul bucureștean Rahova, sub numele de Jumbo Mall, scrie Profit.

Grecii au cumpărat în 2023 cu 20 de milioane de euro centrul comercial și l-au închis pentru renovare în toamna anului trecut.

Retailerul grec a primit acum și autorizație pentru amenajarea unui magazin Jumbo la etajul al doilea din Liberty Center, primul magazin deschis de greci într-un mall din România, amplasamentul preferat de retailer până acum fiind în clădiri de tip „big-box“, la marginea orașelor.

Jumbo are în România 18 magazine, un magazin online deschis anul trecut și două centre de distribuție deschise în Popești-Leordeni și Craiova.

Citește și
mall militari
Se construiește cel mai mare mall din România. Unde va fi inaugurat
Liberty Center, locul 72 din 78 de mall-uri în România

Inaugurat în 2008 în urma unei investiții de circa 70 de milioane de euro, Liberty Center a fost executat silit în 2012 de cele trei bănci care au finanțat construcția, în baza unei datorii de 61 milioane de euro.

Liberty Center are o suprafață de 25.700 de metri pătrați și s-a poziționat pe locul 72 din 78 într-un top al mallurilor cu cele mai mari afaceri din România, cu afaceri de 1,5 milioane euro și profit de 3,33 milioane euro în 2022.

Liberty Center a fost dezvoltat de o firmă deținută în cote egale de investitorul irlandez Mivan, care s-a prăbușit la criza financiară din 2008, și de grupul Awdi, controlat de frații Hassan și Mehdi Awdi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult