Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alex Tache, fondator al unei fundații pentru copiii abandonați, a murit după o luptă lungă cu cancerul

Alex Tache, fondator al unei fundații caritabile pentru copiii abandonați, a murit la vârsta de 35 de ani, după ce s-a luptat mai mulți ani cu cancerul.  

Potrivit publicației Vocea Vâlcii, Alex Tache a încetat din viață în a doua zi de Crăciun, iar trupul său neînsuflețit va fi depus la Casa Nest din Galicea, proiectul său de suflet.

Înmormântarea va avea loc joi, 29 decembrie 2022.

Conform Fundației Alex Tache, în 2007 a fost diagnosticat cu cancer osos la femurul stâng, ”o boală ce dă o speranță de viață de până la cinci ani”.

”După șase operații de recidivă locală, patru intervenții pentru metastaze pulmonare și amputarea membrului stâng, acum, la doisprezece ani de la debutul bolii, Alex este extrem de încrezator că o va învinge, iar planurile sale de viitor sunt mai mari ca oricând” - se arăta într-un mesaj pe site-ul fundației sale, publicat probabil în anul 2020.

Unul dintre proiectele Fundației Alex Tache este construirea Casei Nest, ”locul care va însemna „acasă” pentru 12 copii”.

Citește și
andrei visuri la cheie
Un tânăr țintuit în scaun cu rotile toată viața sa a primit renovarea de vis de la echipa „Visuri la cheie”. VIDEO

Proiectul tehnic al Casei NEST a fost realizat de Alina Vîlcu, unul dintre arhitecții emisiunii «Visuri la cheie» (PRO TV).

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult