Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Au fost găsiți polițiștii de frontieră dispăruți în Maramureș. Ce s-a întâmplat cu ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei doi poliţişti de frontieră daţi dispăruţi în Munţii Maramureşului au fost găsiţi în cursul dimineţii de marţi, în urma unei ample acţiuni de căutare care a durat toată noaptea.

"În jurul orei 06:00, cei doi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus au fost găsiţi de către o patrulă a poliţiei de frontieră, la un adăpost, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, pe raza localităţii Borşa. Din cauza ceţii dense, colegii noştri s-au rătăcit şi găsind adăpostul au rămas acolo. Colegii sunt bine, iar în momentul de faţă sunt pe traseul în spre sediul sectorului Vişeu de Sus", a spus Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Conform aceleiaşi surse, pentru găsirea celor doi poliţişti de frontieră au fost suplimentate forţele şi mijloacele de supraveghere în zona respectivă, cu celelalte echipaje aflate în dispozitiv.

"S-a procedat la cercetarea zonei pe direcţia de deplasare şi s-a dispus prezenţa la fata locului a unei autospeciale cu termoviziune. S-a luat legătura cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale în vederea localizării acestora. La acţiunea de găsire a celor doi poliţişti de frontieră au participat peste 100 de lucrători din cadrul structurilor MAI din judeţ", a precizat Iulia Stan.

Cei doi lucrează la Poliţia de Frontieră Vișeu și ar fi trebuit să le predea schimbul colegilor în jurul orei 17. Însă nu au mai ajuns la punctul de întâlnire. Și nimeni nu a reușit să ia legătură cu ei.

Citește și
Exodul migranților către Ceuta se apropie de sfârșit. Peste 4.000 de oameni au fost trimiși în Maroc
Exodul migranților în Ceuta se apropie de sfârșit. Peste 4.000 de oameni au fost trimiși în Maroc

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult