Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliţiştii din Dolj l-au prins pe bărbatul care a evadat din arest. Unde a stat ascuns

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţiştii din Dolj l-au prins pe bărbatul care a evadat, seara trecută, chiar din sediul unei secţii de poliţie din judeţ. Bărbatul se ascundea în vegetaţie, la doar câteva sute de metri distanţă.

Acum, poliţiştii trebuie să explice cum a reuşit să fugă individul chiar din sediu. Surse din rândul anchetatorilor susţin că oamenii legii se aflau în clădire, dar în altă încăpere când acesta a fugit pe fereastră.

Bărbatul de 57 de ani fusese reţinut 24 de ore, pentru lovire şi alte violente. Localnicii mărturisesc că omul era foarte agresiv şi nu era la primele probleme cu legea.

Maria Stănescu, mamă victimă: ”l-a bătut în părculeț, l-au amenințat că îl omoară, chestii de genul ăsta. A fost și la medicul legist copilul este și acum în proces cu el. Treceam pe partea cealaltă ca nu eram sigură”.

Reţinut într-o încăpere de la parterul sediului de poliţie, individul a reuşit să iasă pe fereastră şi să fugă. Imediat au fost organizate filtre şi căutări în tot judeţul.

Citește și
Nigeria
Închisoarea din care au evadat peste 1.800 de deținuți, după ”un atac armat feroce”

Acum bărbatul este cercetat şi pentru evadare.

Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: ”Bărbatul a fost găsit şi prins într-un şanţ cu vegetaţie abundentă, la aproximativ 800 de metri de sediul poliţiei, pe raza comunei Şimnicu de Sus".

Şi poliţiştii sunt vizaţi de o anchetă internă. Superiorii lor verifică modul cum au acţionat, de la reţinerea suspectului şi până când acesta a reuşit să fugă. După ce a fost capturat, bărbatul a fost dus în arest.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult