Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Activități inedite pentru copii, la Mănăstirea Breaza, în Maramureș. Cum și-au petrecut timpul alături de preoți și măicuțe

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momente pline de bucurie la Mănăstirea Breaza, din județul Maramureș.

Peste o sută de copii însoțiți de părinți, bunici sau profesori au parte în aceste zile de activități inedite în cadrul unei tabere gratuite.

Sâmbătă, cei mici au renunțat la telefoane și tablete și s-au jucat în aer liber după ce s-au rugat alături de preoți și măicuțe.

Distracția a început pentru copii imediat după slujba de dimineața, iar râsetele lor s-au auzit până în depărtare, spre mulțumirea măicuțelor și a părinților.

La prânz, copiii au luat o binemeritată pauză și s-au înfruptat din bunătățile pregătite cu atenție, dar nu înainte de a se ruga.

Citește și
tabara karting Baia Mare
Experiment într-o tabără de karting. Copiii au văzut efectul alcoolului și al drogurilor cu ochelari de Realitate Virtuală

Proiectul numit „Cărările copilăriei" își propune să îi scoată pe copiii din case și să îi țină cât mai departe de dispozitivele electronice. Pentru o experiență și mai inedită, cei care au dorit au putut campa în curtea mănăstirii.

Ovidiu Opriș, Asociația Teleleu din Maramureș: „Suntem campați și 24 de corturi în curtea mănăstirii. Avem oameni din localitate care s-au implicat și din Baia Mare și am reușit să organizăm gratuit acest eveniment pentru copii”.

Fericit că cei mici se bucură de timpul petrecut la mănăstire, părintele spune că se va implica în continuare în organziarea acestor acțiuni.

Părinte arhimandrit Gavril Burzo, mănăstirea Breaza: „Vă așteptăm cu mare drag la noi. Copiii de astăzi sunt credincioșii de mâine și trebuie să creștem frumos și drept”.

Tabara se află la a doua ediție, însă organizatori își doresc să transforme acest eveniment într-o tradiție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult