Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidentul cu 3 morți din Suceava a avut loc în timp ce mașina, un Audi A6 cu volan pe dreapta, era probată pentru vânzare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accidentul cu 3 morți și un rănit grav care a avut loc pe 14 octombrie în Suceava a avut loc în timp ce mașina, un Audi A6 cu volan pe dreapta, era probată pentru vânzare.

 

În mașină se aflau 4 persoane: doi localnici pe locurile din față, fără centură de siguranță, și doi cetățeni ucraineni, care voiau să cumpere autoturismul, pe bancheta din spate, scrie Monitorul de Suceava.

Tocmai pentru a le arăta potențialilor cumpărători că mașina este foarte puternică, șoferul a călcat până la podea pedala de accelerație imediat ce a ieșit pe șoseaua de centură a orașului Rădăuți.

În scurt timp a pierdut însă controlul asupra volanului, iar mașina a intrat cu viteză foarte mare într-o rigolă; cei doi suceveni de pe locurile din față au fost proiectați prin parbriz și au murit pe loc, în timp ce ucrainenii din spate au rămas încarcerați.

Citește și
accident
Accident între un microbuz și un autoturism în Arad, cu 23 de persoane implicate. A fost activat Planul Roșu

Doar unul a mai fost găsit cu semne vitale și transportat în stare extrem de gravă la spital, cu șanse reduse de supraviețuire.

Victimele au vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult