Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident în lanț produs în București. Opt mașini au fost grav avariate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer a semănat pagubă, joi seară, pe o stradă din București. Opt vehicule au fost serios avariate într-un accident în lanț, ca într-un joc de domino.

Două mașini s-au izbit violent, iar una dintre ele a ricoșat în cinci autoturisme parcate și într-un autobuz.

Accidentul în lanţ, în care au fost implicate nu mai puţin de opt vehicule, a avut loc pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei.

Martorii povestesc că unul dintre şoferi ar fi ieşit de pe o străduţă laterală şi ar fi virat peste linia dublă continuă. S-a izbit de un alt autoturism care ar fi circulat regulamentar şi care, în încercarea de a evita impactul, a ricoşat în câteva maşini parcate pe marginea străzii.

Pagubele materiale sunt însemnate. După cum se vede în imaginile filmate la fața locului, autoturismele lovite au nevoie de reparaţii serioase. Şi un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti, care trecea pe şosea în acele clipe, a fost avariat.

Citește și
accident
Fiul adjunctului IPJ Olt a murit într-un accident rutier. Marius Rădoi era campion la tenis de masă

De vină pentru amploarea dezastrului ar fi fost şi carosabilul alunecos, spun poliţiştii. Şoferul care ar fi încercat să evite impactul a fost rănit şi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost supuşi probei cu etilotestul şi nu consumaseră băuturi alcoolice. Agenţii fac acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult