Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cu mai multe mașini, în Cluj Napoca, după ce două dintre ele circulau pe contrasens. Situația bizară din intersecție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei mașini au fost implicate într-un accident în Cluj-Napoca, în timp ce două dintre ele circulau pe o stradă cu sens unic.

Regulile de circulație în zonă au fost schimbate acum șase luni și de atunci nu toți șoferii s-au obișnuit cu noua modificare. Din fericire, în acest caz o singură persoană a fost rănită ușor.

Trei mașini au fost avariate într-un accident de lângă Parcul Central din Cluj-Napoca. S-au întâlnit într-o intersecție. Primele două mașini mergeau pe contrasens. La un moment dat mașina din față a frânat brusc, moment în care a fost lovită din spate.

Mașina din față era condusă de o femeie din Satu-Mare. Ea ar fi spus că și-a dat seama că circulă pe sens interzis numai când a ajuns la intersecție, iar atunci a frânat și a vrut să o ia la stânga. În urma impactului, autoturismul condus de ea a fost proiectat într-o a treia mașină, condusă de o altă femeie, care circula, însă, regulamentar.

Bărbatul de 71 de ani care a lovit-o pe tânăra din Satu Mare spune că nu a văzut indicatorul rutier de sens interzis. Mașina lui s-a oprit la câteva zeci de metri, pe trotuar.

Citește și
accident
Accident mortal pe DN7. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea a fost izbită într-un sens giratoriu

Bărbat: “De la stadion încoace, mai nou e interzis. Nu a ajuns la toată lumea informația și nu e vizibilă. Nu e vizibil indicatorul. Eu am lovit-o în spate și ca să o feresc, am intrat în stâlp."

Regulile de circulaţie pe strada repectivă au fost schimbate în urmă cu câteva luni și se pare că nu toți șoferii s-au acomodat. În câteva zeci de minute, mai mulți conducători au venit pe "sens interzis" au fost întorși din drum. Polițiștii îi roagă pe şoferi să fie mai atenți.

Alexandra Luca, purt.cuv.IPJ CLUJ: "Să acorde o atenție sporită și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, precum și a marcajelor aplicate pe carosabil. De asemenea, recomandăm tuturor participanților la trafic să acorde un plus de atenţie conducerii prin intersecţiile nedirijate."

În urma accidentului, un copil aflat în mașina care circula regulamentar a fost rănit ușor și a fost consultat de paramedici.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult