Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A mers să se vadă cu o femeie cunoscută pe internet și a fost reținut de polițiști. Ce au descoperit în urma unui control

Un britanic a fost reținut de polițiștii de frontieră după ce a condus până la granița cu Polonia pentru a se întâlni cu o rusoaică pe care a cunoscut-o pe internet. Bărbatul nu avea viză și nici documente pentru mașină.

Poliția de frontieră poloneză l-a reținut pe britanicul în vârstă de 37 de ani după ce acesta a ajuns la graniță cu BMW-ul său – fără viză sau documente pentru mașină – și a cerut să fie lăsat să intre în Rusia, scrie Metro.

El le-a spus polițiștilor ă „trebuie să treacă granița la Grzechotki” pentru a-și întâlni noua iubită, care se afla în Sankt Petersburg.

După ce a fost întors din drum de oamenii legii, britanicul a încercat să treacă pe jos granița pe drumuri împădurite, dar a fost reținut. Le-a spus oamenilor legii că GPS-ul l-a băgat pe un drum greșit.

Citește și
Cine este unul din suspecții valurilor de spargeri la mașinile din Tecuci. A mărturisit
Cine este unul din suspecții valului de spargeri la mașinile din Tecuci. A mărturisit

„Bărbatul a vrut să ajungă în Rusia. Scopul călătoriei sale a fost o fată pe care a cunoscut-o pe internet... Bărbatul nu avea viză pentru Rusia sau certificat de înmatriculare a vehiculului. A susținut că a vrut să meargă la Sankt Petersburg pentru a-și vizita logodnica, pe care a cunoscut-o pe internet”, au precizat polițiștii de frontieră.

El s-a ales și cu o amendă de 120 de lire sterline (140 de euro).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult