Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A stat ”șase ore în picioare” în avion ca să își lase soția să doarmă. Reacția unei pasagere

Un bărbat ar fi stat în picioare pe parcursul unui zbor de șase ore ca soția sa să poată dormi liniștită pe un întreg rând de scaune.

O pasageră i-a pozat și a pus povestea pe Twitter, unde a strâns peste 15.000 de reacții și 2.500 de comentarii, relatează Mirror

"Tipul acesta a stat în picioare șase ore ca soția sa să poată să doarmă. Asta înseamnă iubire", a scris femeia care a surprins imaginile.

Însă nu toată lumea împărtășește părerea pasagerei, iar mai multe persoane au reacțioant spunând că soția sa este "egoistă".

"Dacă asta înseamnă iubire, prefer să fiu singur", a scris un bărbat.

"Asta nu e iubire, soția sa este egoistă iar el e slab", a comentat un altul.

Citește și
Au stat 10 minute în fața toaletei din avion
Cum a fost surprins un cuplu în toaleta avionului. Pasagerii au făcut coadă în față

Mai multe persoane s-au îndoit de autenticitatea poveștii relatată de pasageră, punctând că nicio companie aeriană nu  permite pasagerilor să stea în picioare în timpul zborului fără un motiv întemeiat.

"Asta nu e iubire. în același timp, ce companie aeriană permite cuiva să stea în picioare pe tot parcursul unui zborde șase ore?", a comentat o persoană.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult