Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A rămas fără casă după ce a pus diluant la încălzit. ”Am vrut să sting, dar ce să mai stingi?”

Un bărbat din Vaslui a rămas pe drumuri după ce casa i-a fost mistuită de flăcări în urma unei greșeli care îi putea fi fatală: a pus la încălzit pe plita sobei diluant, crezând că este apă.

Un bărbat de 49 de ani din Vaslui a rămas fără casă în plină iarnă după un incendiu pe care l-a provocat tot el când, din greșeală, a pus într-o oală la încălzit diluant, crezând că este apă, scrie Vremea Nouă.

Incidentul a avut loc miercuri dimineața, iar flăcările au cuprins casa în câteva clipe.

“Eu voiam să încălzesc niște apă, ca să mă spăl, ca orice om. Era cam ora 5.00 dimineața. S-a auzit o bubuitură și focul a fost peste tot, într-o clipă. Am vrut să sting, dar ce să stingi?! M-am ars puțin pe la mâini, dar nu mult. A început să ardă tot pe aici”, spune bărbatul.

“Intervenția a fost îngreunată de prezența unei mari cantități de deșeuri lemnoase și menajere, atât în locuință, cât și în curte. Au ars aproximativ 80 metri pătrați acoperiș din tablă și plăci de azbociment pe astereală din lemn, trei uși, trei ferestre, o mașină de spălat, diverse piese de mobilier, produse textile, documente și deșeuri. Au fost salvate: o cameră de locuit, anexa gospodărească și locuința aflată în apropierea focarului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea din culpă a mijloacelor de incendiere”, au precizat reprezentații ISU Vaslui.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult