Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A postat o poză cu un catalizator pe care voia să îl vândă și a fost arestat. Detaliul din imagine care a alertat poliția

Un bărbat a fost arestat după ce postat pe internet o poză cu un catalizator pe care încerca să îl vândă, fără să observe că în imagine apare și o pungă cu droguri și o seringă, potrivit Fox News.

James Kertz, din statul american Missouri, a fost reținut miercuri pentru imaginea postată pe Facebook Marketplace. În prim plan apare cutia catalizatorului pe care bărbatul încerca să îl vândă. Nu și-a dat seama că pe masa de lângă a lăsat o pungă cu metamfetamină, care a ieșit în poză. Bărbatul a fost prins după ce un utilizator care a văzut imaginea pe Facebook Marketplace a alertat poliția. „Dacă vindeți obiecte pe rețelele de socializare, asigurați-vă că drogurile nu apar în fundal”, a spus șeriful din Stone County, Doug Rader. Autoritățile au percheziționat locuința lui Kertz și au descoperit 48 de grame de metamfetamină și un pistol pe care acesta îl deținea ilegal. Bărbatul a mai avut probleme cu legea. Anterior el a mai fost condamnat pentru fapte precum violență domestică sau posesia unor substanțe ilegale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult