Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A intrat cu Lamborghiniul de 530.000 de euro într-un stâlp, când urmărea motociclistul care îi furase Rolexul de la mână FOTO

Un om de afaceri din Brazilia a intrat cu Lamborghiniul de 530.000 de euro într-un stâlp, în timp ce urmărea un motociclist care îi furase Rolexul de 40.000 de euro. Bărbatul a fost jefuit la semafor.

Omul de afaceri de 64 de ani a fost jefuit la semafor, pe un bulevard din Itaim Bibi, o suburbie de lux din sudul metropolei São Paulo. Un motociclist înarmat l-a abordat și i-a furat apoi ceasul de la mână și s-a făcut nevăzut, scrie Globo. Atunci, șoferul - care conducea un Lamborghini evaluat la aproximativ 530.000 de euro - a pornit pe urmele hoțului. Urmărirea s-a încheiat într-un stâlp. Omul de afaceri a intrat în motocicletă, a doborât un semafor și s-a oprit într-un stâlp. În ciuda faptului că era rănit, hoțul a reușit să fugă, luând cu el ceasul furat.

A lăsat însă în urmă telefonul mobil și arma folosită, un revolver de calibru 32, spun anchetatorii. A fost identificat pe baza numărului de înmatriculare al motocicletei, care era trecută pe numele mamei suspectului.

Autorul este din orașul Taboão da Serra și executa o pedeapsă în regim semideschis pentru alte infracțiuni. Nu a fost încă prins.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult