Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început cea de-a zecea ediție a festivalului „Jazz in the Park”, la Cluj-Napoca. Artiștii care vor urca pe scenă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prima zi de toamnă a venit la Cluj-Napoca pe acorduri de jazz. Acolo, a început, joi, cea de-a zecea ediție a festivalului „Jazz in the park”.

Până duminică, pe scenă vor urca 50 de artişti din 14 ţări. Debutul evenimentului s-a făcut, însă, în stilul acestei luni, pe ploaie.

Protejați de umbrele sau de pelerinele de ploaie, spectatorii au dansat în faţa scenei și s-au bucurat de concerte, fără să bage prea mult în seama ploaia maruntă. Ce-i drept, au fost de ajutor și mișcările pe ritm și hainele groase.

Anul acesta, festivalul este organizat în Parcul Etnografic Romulus Vuia. Printre căsuțele reprezentative din vechile sate transilvănene și maramureșene au fost amenajate corturi cu produse tradiționale. Așa că oamenii veniți la festival au facut și scurte sesiuni de cumpărături.

Pana duminică seară, pe scena principala vor urca numeroși artiști români și străini. Printre aceștia se numără și Mădălina Pavăl, artista a cărei melodie se regăsește pe coloana sonoră a documentarului „România Sălbatică" și compozitorul israelian Asaf Avidan.

Citește și
Jazz
Festival de jazz la Iași, în weekend. „Muzica de aici e la fel de bună ca la Montreux”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult