Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost violată de 3 bărbați în adolescență. Ce a pățit câțiva ani mai târziu, în timpul unui concurs de Miss

O regină a frumuseții din SUA, care în trecut a fost abuzată de 3 bărbați, a renunțat la titlul de Miss după ce în timpul concursului a fost făcută o glumă nepotrivită despre mișcarea #MeToo.

Maude Gorman a fost violată în grup când avea 13 ani, iar acest lucru a schimbat-o radical. Tânăra povestește că timp de 3 ani a avut probleme la școală, a suferit de tulburare de stres post-traumatic și nu putea dormi.

La vârsta de 16 ani, s-a decis să îi spună mamei prin ce a trecut, iar ea a ajutat-o să treacă peste acel moment.

Apoi, Maude a terminat liceul cu note mari și s-a înscris la concursuri de frumusețe, reușind chiar să câștige titlul de Miss Plymouth 2018.

În timp ce participa la Miss Massachusetts însă, prezentatorii au început să glumească pe seama mișcării #MeToo, prin care femeile din toată lumea au dezvăluit cum au fost abuzate în trecut. În acel moment, Maude a părăsit concursul și a renunțat și la titlul de Miss Plymouth.

Citește și
politia
Bătrână de 95 de ani din Satu Mare, violată și ucisă de adolescent de 17 ani

”Simțeam că trebuia să fac ceva. Eram toate șocate, în spatele scenei. Ne întrebam dacă chiar au putut să facă așa ceva”, a declarat Maude Gorman.

Câteva zile mai târziu, organizatorii Miss Massachusetts și-au cerut scuze și au susținut că ei nu au știut de intenția prezentatorilor. Cu toate acestea, Maude nu și-a schimbat părerea despre ei.

”Am terminat-o cu concursurile de frumusețe. Nu mă mai văd concurând din nou”, a încheiat tânăra.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult