Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A câştigat un premiu uriaş la loto, dar nu a găsit biletul. Unde îl ascunsese

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Eu sunt omul care ... aproape că am pierdut 76 de milioane de lire sterline!” O spune un britanic de 51 de ani, care avea biletul de loterie câștigător, dar i-au trebuit șase săptămâni până să revendice premiul uriaș.

Andrew Clark executa lucrări de construcţie şi finisaje, pe cont propriu.

Și, zi de zi, se duce la lucru cu o dubiță... Însa, timp de şase săptămâni, a condus fără să ştie că are un bilet câştigător la loto, în suportul parasolarului, cel din partea de sus a parbrizului. Acolo îşi ţinea biletele de loterie, pe care le cumpăra din când în când, dar nu prea le verifica, pentru că nu-şi făcea iluzii că ar putea avea noroc.

Numia ca partenera lui de viaţă, Trisha Fairhurst, şi o nepoată, Louise - care ştiau că s-a tras un bilet câştigător, dar nimeni n-a revendicat premiul - l-au tot bătut la cap să-şi verifice ... colecţia.

„Am început să caut printre biletele de loterie şi am dat peste acesta. Ştiam data extragerii. Apoi am verificat numerele câştigătoare... Și, da, le aveam pe toate!”

Citește și
cîștigători loterie
Ce au descoperit doi soți din SUA pe noptieră. Au fost milionari luni în șir fără să știe

Prietena lui povesteşte: „Mi-a spus: "Am câştigat la loto! Ştiţi, de şase săptămâni, câştigătorul nu se arătase... "N-ai câştigat, minţi!", a fost prima mea reacţie. Ei chicoteau şi am crezut că vor să-mi facă o farsă. Dar m-am gândit imediat: "Dacă e adevărat?" Ştiţi cum e, nu-ţi vine să crezi, dar ai vrea să fie aşa... Oricum, a fost un şoc.”

Andrew Clark - în vârstă de 51 de ani şi bunic cu trei nepoţi - a câştigat 76 de milioane de euro, cu un bilet cumpărat de la oficiul poştal local, în Boston, Linconshire. Chiar dacă i-a adus o mulţime de bani, este, totuşi, cel de al 12-lea câştig la loto, ca mărime, din Marea Britanie. Deja norocosul zidar a cumpărat o casă şi două maşini pentru familie. Şi are de gând să se pensioneze anticipat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult